Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 克 水
- 1000 克 猪蹄 ,切块
- 15 克 油
- 15 克 葱 ,洗净,切段
- 15 克 姜 ,洗净,切片
- 20 克 料酒
- 5 片 香叶
- 2 粒 八角
- 20 克 红腐乳汁
- 1 根 桂皮
- 20 克 生抽
- 10 克 老抽
- 30 克 冰糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3686 kJ / 881 kcal
- Białko
- 70 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 60.8 g
- Błonnik
- 0.4 g