Urządzenia i Akcesoria
Beef burgers with cheese filling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
8 pieces
Składniki
-
bread roll, dry1
-
water for soaking
-
fresh parsley stalks removed15 g
-
onions cut into halves130 g
-
oil plus extra for frying20 g
-
egg1
-
beef mince600 g
-
mustard20 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)150 g
-
oil
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
1395 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Steamed bread rolls
2 godz. 10 min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Brak ocen
Meatloaf
1 godz. 20 min
Tuna mousse
10 min
Sweet buns (Navettes)
2 godz.
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Fish fingers with tomato sauce
50 min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 godz.
Chicken and warm potato salad
55 min