![Gelatina de naranja y uva Gelatina de naranja y uva](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C1382F2B-DD4D-49FA-A9C1-E79F395A55D2/Derivates/3A46A670-91E7-4E9A-AB18-626BA006A11F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de gelatina
- 250 g de uvas (blancas o rojas) maduras
- 250 g de zumo de naranja
- 30 g de zumo de limón
- 20 g de azúcar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 273 kJ / 65 kcal
- Białko
- 1.97 g
- Węglowodany
- 13.65 g
- Tłuszcz
- 0.12 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de berenjena y tomate
20 min
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
1 Std.
Crema de patata, lechuga y arroz
30 Min
Pasta con hinojo y merluza
25 Min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25 Min
Papilla de harina tostada
25 Min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20 min
Lentejas con arroz y manzana
2 godz. 35 min
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5h 15min
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30 Min
Papilla con mijo, plátano y leche
15 Min
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25 Min