Urządzenia i Akcesoria
Patty Melt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Caramelized Onions
-
yellow onions halved and thinly sliced24 oz
-
olive oil½ oz
-
brown sugar½ oz
Patties
-
sirloin steak cut into pieces (1 in.), partially frozen, divided20 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
4 slices cheddar cheeseSwiss cheese4 slices
-
rye bread toasted8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2828 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better Burgers
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Baked Chicken Nuggets
1 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Mini Chicken Pies
1 godz. 35 min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 godz. 45 min
Deli Macaroni Salad
1 godz. 45 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Spiked Hot Chocolate
15 min
Deviled Eggs
20 min