Patty Melt

Patty Melt

4.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

Caramelized Onions
  • yellow onions halved and thinly sliced
    24 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • brown sugar
    ½ oz
Patties
  • sirloin steak cut into pieces (1 in.), partially frozen, divided
    20 oz
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • Swiss cheese
    4 slices
    4 slices cheddar cheese
  • rye bread toasted
    8 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 676 kcal / 2828 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...