
Urządzenia i Akcesoria
Patty Melt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Caramelized Onions
-
yellow onions halved and thinly sliced24 oz
-
olive oil½ oz
-
brown sugar½ oz
Patties
-
sirloin steak cut into pieces (1 in.), partially frozen, divided20 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Swiss cheese4 slices
-
rye bread toasted8 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
676 kcal /
2828 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Better Burgers
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone