Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 含盐黄油, 涂抹模具用
- 100 克 格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese), 切片
- 3 颗 蛋
- 180 克 面粉
- ½ 小袋 泡打粉 (约5克)
- ½ 茶匙 盐, 根据个人口味调整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉, 根据个人口味调整
- 100 克 牛奶
- 80 克 油
- 190 克 盐水金枪鱼罐头, 沥干并弄碎(沥干后的净重)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1121 kJ / 262 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g