Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 猪肉块,去筋 ,切成4cm的块,冷冻30-60分钟
- 100 克 洋葱 ,切块
- 5 克 姜
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 日式酱油 ,淡口的
- 1 茶匙 日本清酒
- 1 颗 蛋
- 1 茶匙 淀粉
- 2 个 青椒
- 3 汤匙 淀粉
- 2 汤匙 葵花油
- 300 克 水
- 3 汤匙 日式酱油 ,淡口的
- 2 汤匙 味醂
- 2 汤匙 糖
- 2 汤匙 日本清酒
- 3 茶匙 淀粉 ,加6茶匙水调和成水淀粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2780 kJ / 664 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 60.9 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Błonnik
- 1.3 g