Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)

Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)

4.4 57 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 290 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato
    20 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina integrale + q.b.
  • 250 g di farina manitoba
  • 2 cucchiaini di sale preferibilmente integrale, + q.b.
  • 300 g di pomodori ciliegino a metà
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ cucchiaino di origano secco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8 g
Kalorie 1209 kJ / 289 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...