
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
-
di acqua290 g
-
di malto di orzo1 cucchiaino
-
di lievito di birra disidratato1 bustina
-
di farina integrale + q.b.250 g
-
di farina manitoba250 g
-
di sale preferibilmente integrale, + q.b.2 cucchiaini
-
di pomodori ciliegino a metà300 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.50 g
-
di origano secco½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
289 kcal /
1209 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy