Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 19.88 g
- Tłuszcz
- 5.26 g
- Błonnik
- 2.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30 min
Conchas Gourmet
3 godz. 15 min
Pan de brioche
5h
Hogaza exprés
50min
Rosca de reyes
3h
Pan de muerto
3h
Pan de muerto
6 Std.
Pan de queso feta y aceitunas
1h 20 min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan de elote
2 godz.
Bisquets
40 Min
Bolillos caseros
1h 40 min