Urządzenia i Akcesoria
Hogaza de vino tinto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
20 rebanadas
Składniki
Masa madre
-
75 g de harina de trigo integral
-
75 g de agua
-
15 g de levadura prensada fresca
Masa
-
250 g de vino tinto
-
50 g de agua
-
150 g de harina de trigo integral
-
350 g de harina
-
10 g de levadura prensada fresca
-
150 g de nueces
-
1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
-
200 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
4.3 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
5.26 g
Błonnik
2.15 g
Węglowodany
19.88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Hogaza rústica
24 godz.
Mantequilla clarificada
3 godz.
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan de canela
3 godz.
Tartalaza
1 godz. 30 min
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan de cocoa
3 godz.
Galletas especiadas
1 godz. 10 min
Garibaldis
40 min
Bisquets
40 min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 godz. 30 min
Fruit cake
4 godz.