Tomaten-Oliven-Brot

Tomaten-Oliven-Brot

4.4 385 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 Scheiben

Składniki

  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    30 g
  • Dinkelflocken
    100 g
  • Haferkleie (siehe Tipp)
    170 g
  • Magerquark
    500 g
  • Backpulver
    1 Pck.
  • Eier
    3
  • Leinsamen
    30 g
    30 g Chiasamen
  • Salz
    1 TL
  • Oliven, schwarz, entsteint
    80 g

Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 126 kcal / 529 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...