Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7054 kJ / 1686 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 175 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meringa al cacao
2h 30 min
Frittelle di carnevale
1h 10 min
Cornetti al cioccolato
3 Std. 35 Min
Granita alla menta
10min
Burro al tonno
1h 20 min
Coppe di mascarpone al croccante
3 Std. 15 Min
Meringata
4 Std. 30 Min
Croissant francese
5h 20 min
Macaron al cioccolato
24 godz.
Gnocco fritto modenese
35 min
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50 min
Crema chantilly
35 min