![Cheesecake con mora azul Cheesecake con mora azul](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10c2b17b-e908-4243-b139-6d9ea25817d4/Derivates/c8d3cdeb-9e9b-4909-a0bf-c236c83417d1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cheesecake
- mantequilla sin sal, a temperatura ambiente para engrasar
- 100 g de azúcar
-
220
g de galletas de avena
lub 220 g de galletas María - 50 g de hojuelas de avena
- 20 g de azúcar morena
- 60 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 400 g de queso crema
- 200 g de crema
- 200 g de mascarpone
- 30 g de harina para hot cakes
- 4 huevos medianos
Cobertura
- 100 g de mermelada de mora azul
- 50 g de vino de oporto
- 250 g mora azul
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2h
NY Cheesecake
1 Std.
Bachour: Pancakes con crema de mascarpone y frutos
1 Std.
Pastel de abejas con glaseado
1 Std. 25 Min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Helado de yogur
6h 30min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1h 30min
Helado de canela
12sa
Bizcocho de limón con salsa de fresa
50 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Betún de chocolate
10 Min