Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 spicchi di aglio
- 500 g di acqua
- 80 - 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté di fegatini
30min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Lampredotto
1h 20min
Burro al tonno
1h 20min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30min
Salsa ai porri caramellati
30min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Agliata verde
15min
Salsa rubra
30min
Pesto di prezzemolo
10min