Urządzenia i Akcesoria
Pan pita
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 porciones
Składniki
-
250 g de agua
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
10 g de levadura seca
-
15 g de azúcar
-
450 g de harina de trigo
-
1 cdita de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
130.6 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
463.4 kJ /
110.8 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina judía ll
20 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan artesanal TM6
5 godz.
Pan pita
1 godz. 50 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2 godz.
Pan de leche (método Tangzhong)
2 godz. 35 min
Tahini
25 min
Pan pita
1 godz. 40 min
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Naan (pan hindú)
2 godz.
Pan árabe de comino
40 min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 godz. 10 min
Waffles
40 min