Urządzenia i Akcesoria
Blinis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 piezas
Składniki
-
100 g de trigo sarraceno
-
200 g de leche
-
20 g de levadura prensada fresca
-
¼ cucharadita de azúcar
-
40 g de harina
-
1 huevo
-
½ cucharadita de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
20 g de aceite para freír
-
crema batida (opcjonalnie) para servir
-
mermelada (opcjonalnie) del sabor de su preferencia, para servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
2 g
Kalorie
185 kJ /
44 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crepas sin gluten
45 Min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 Min
Masa madre sin gluten
120 Std.
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Masa Danesa
15 Std.
Blinis
20 Min
Pastel de mantequilla de maní y galletas
1 Std. 15 Min
Apple crumble vegano
1 Std.
Ratatouille quiche
1 Std. 20 Min
Blinis
1 Std. 30 Min
Barritas tricolor de palomitas
30 Min
Pancakes
2 Std. 30 Min