Urządzenia i Akcesoria
Blinis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 piezas
Składniki
-
100 g de trigo sarraceno
-
200 g de leche
-
20 g de levadura prensada fresca
-
¼ cucharadita de azúcar
-
40 g de harina
-
1 huevo
-
½ cucharadita de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
20 g de aceite para freír
-
crema batida (opcjonalnie) para servir
-
mermelada (opcjonalnie) del sabor de su preferencia, para servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
2 g
Kalorie
185 kJ /
44 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de naranja cristalizada
4 godz.
Hogaza de papa
3 godz. 35 min
Hot cakes de avena y chía
25 min
Flammkuchen de linaza con salmón, champiñones y ensalada de arúgula
40 min
Frittata al vapor con chícharos y salmón ahumado
45 min
Jocoque casero
15 godz.
Quiche Lorraine
1 godz. 20 min
Kimbap vegetariano
1 godz. 30 min
Pasta quebrada (para quiche)
10 min
Blinis
20 min
Blinis
1 godz. 30 min
Avena vegana con frutas y canela
15 min