Urządzenia i Akcesoria
Balep korkun
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 piezas
Składniki
-
220 g de agua
-
4 g de levadura seca10 g de levadura fresca
-
400 g de harina de trigo
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
1 cdita de sal
-
harina de trigo para enharinar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
386 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1834.8 kJ /
438.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MUNDO THERMOMIX IV
16 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Papas a la francesa TM6
1 godz. 15 min
Waffles belgas
1 godz. 30 min
Helado de betabel y queso de cabra con galletas TM6
14 godz. 55 min
Lamingtons (Pastelitos cubiertos de chocolate y coco)
30 min
Kulfi
6 godz. 20 min
Pizza romana blanca
6 godz. 30 min
Pocky casero
1 godz. 30 min
Pop-tarts de canela caseras
2 godz.
Bao Buns con carne de cerdo en salsa BBQ
Brak ocen
Galletas sándwich de mantequilla de cacahuate
30 min
Masala chai (té chai)
20 min
Pasta con pesto y pollo
45 min