![Balep korkun Balep korkun](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62264a9f-ab51-447d-909e-3443071b8410/Derivates/4e0017e3-47ad-46ec-8f2a-f61543f6099d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de agua
-
10
g de levadura fresca
lub 4 g de levadura seca - 400 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal
- harina de trigo, para enharinar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1834.8 kJ / 438.5 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 386 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolitas de oliva
30 min
Caja bento
40 min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 Std.
Paletas heladas de matcha
6h 10min
Pan pita
1h 40min
Pan pita
1 godz. 50 min
Macarons de avellana
2hod. 20min
Ramen japonés
1h 40min
Bowl de taco de pavo
1h
Pan de aceitunas
2 Std.
Fattoush
30 min
Bol de arroz con pollo Shawarma
1h 15min