Balep korkun
TM6 TM5

Balep korkun

5.0 (9 ocen)

Składniki

  • 220 g de agua
  • 10 g de levadura fresca
    lub 4 g de levadura seca
  • 400 g de harina de trigo
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de sal
  • harina de trigo, para enharinar

Wartości odżywcze
na 1 pieza
Kalorie
1834.8 kJ / 438.5 kcal
Białko
13.5 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
9.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
3.3 g
Sód
386 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy