
Urządzenia i Akcesoria
Balep korkun
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 piezas
Składniki
-
de agua220 g
-
de levadura fresca10 g
-
de harina de trigo400 g
-
de aceite de oliva extra virgen30 g
-
de sal1 cdita
-
harina de trigo para enharinar
Wartości odżywcze na 1 pieza
Kalorie
438.5 kcal /
1834.8 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
386 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MUNDO THERMOMIX IV
16 Przepisów
Meksyk
Meksyk