Balep korkun

Balep korkun

5.0 9 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 piezas

Składniki

  • 220 g de agua
  • 10 g de levadura fresca
    4 g de levadura seca
  • 400 g de harina de trigo
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de sal
  • harina de trigo para enharinar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 386 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 1834.8 kJ / 438.5 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...