Balep korkun

Balep korkun

5.0 9 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 piezas

Składniki

  • de agua
    220 g
  • de levadura fresca
    10 g
    4 g de levadura seca
  • de harina de trigo
    400 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    30 g
  • de sal
    1 cdita
  • harina de trigo para enharinar

Wartości odżywcze na 1 pieza

Kalorie 438.5 kcal / 1834.8 kJ
Białko 13.5 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 386 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...