Urządzenia i Akcesoria
Vitello tonnato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 porties
Składniki
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
58.1 g
Węglowodany
0.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Tzatziki
20min
Karamelpoeder
1h
Steak tartaar
30min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gazpacho
1h 15min
Forelmousse
5min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min