Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tonijnsaus
- 300 g zonnebloemolie
- 80 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
- 10 g kappertjes en iets meer om te serveren
- 3 ansjovisfilets, in olie
- 1 tl azijn
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 20 g citroensap
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Koken van het kalfsvlees
- 1 kalfsgebraad (800 à 1000 g)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1000 g water om te stomen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2814 kJ / 675 kcal
- Białko
- 38.07 g
- Węglowodany
- 0.05 g
- Tłuszcz
- 58.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Steak au Poivre
20min
Champagne en pompelmoes sorbet
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 Min
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Eendenlever
33 Std.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 dk
Zalmtartaar
10 Min