Urządzenia i Akcesoria
Vitello tonnato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 porties
Składniki
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
58.1 g
Węglowodany
0.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Pulled Pork
Brak ocen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Bearnaisesaus
20 min
Mayonaise
5 min