Urządzenia i Akcesoria
Vitello tonnato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 porties
Składniki
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
58.1 g
Węglowodany
0.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Bearnaisesaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Forelmousse
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Choronsaus
20 min