Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tonijnsaus
- 300 g zonnebloemolie
- 80 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
- 10 g kappertjes en iets meer om te serveren
- 3 ansjovisfilets, in olie
- 1 tl azijn
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 20 g citroensap
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Koken van het kalfsvlees
- 1 kalfsgebraad (800 à 1000 g)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1000 g water om te stomen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2814 kJ / 675 kcal
- Białko
- 38.07 g
- Węglowodany
- 0.05 g
- Tłuszcz
- 58.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonaise
5 dk
Forelmousse
5 dk
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Gazpacho
1hod. 15min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Brak ocen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Baba met rum
Brak ocen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Eendenlever
33 Std.
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Steak tartaar
30min