Urządzenia i Akcesoria
Vitello tonnato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 porties
Składniki
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
58.1 g
Węglowodany
0.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Hollandaisesaus
15 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Forelmousse
5 min
Bearnaisesaus
20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min