Urządzenia i Akcesoria
Vitello tonnato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 porties
Składniki
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
58.1 g
Węglowodany
0.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Mayonaise
5 min
Hollandaisesaus
15 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Beef laab
1 godz. 5 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Salmorejo
Brak ocen