Urządzenia i Akcesoria
Στρώσιμο σοκολάτας (tempering)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
40 μερίδες
Składniki
-
μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια ή παστίλιες (τουλάχιστον 50% κακαοβούτυρο)600 γρ.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 μερίδα
Białko
0.7 g
Kalorie
329.2 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Γεύσεις σοκολάτας
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Πουτίγκα με 3 είδη σοκολάτας
5 godz. 25 min
Γάλα κάνναβης
Brak ocen
Bao buns με κρέας που περίσσεψε και σάλτσα hoisin
2 godz. 30 min
Καλοκαιρινό κοκτέιλ
Brak ocen
Χωνευτικό
Brak ocen
Καπουτσίνο-μίλκσεϊκ
10 min
Νουγκατίν με φιστίκια
1 godz. 30 min
Παγωτό ξυλάκι σοκολάτας πραλίνα
8 godz. 15 min
Γκατώ μους μαύρης σοκολάτας με κρέμα βανίλια
72 godz.
Τυρόπιτα τυλικτή
1 godz. 10 min
Κρέμα custard βανίλια-σοκολάτα (TM6)
15 min
Cupcakes σοκολάτας (Ν)
1 godz.