Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
600
gramů krůtích plátků, tenkých (cca 10 x 15 cm)
lub 600 gramů telecího masa, na tenké plátky (cca 10 x 15 cm) - 30 - 50 gramů hladké mouky
- 30 gramů másla
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 - 2 stroužky stroužky česneku, dle chuti, na plátky
-
70
gramů hříbků, sušených, předem namočených ve vlažné vodě po dobu 10 minut a řádně vyždímaných
lub 200 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na plátky - 2 špetky soli, plus extra na osolení masa
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1284.5 kJ / 306.6 kcal
- Białko
- 39.6 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Roštěnky s bramborami
1 godz. 20 min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40 min
Krůtí prsa s rýží
1h 5min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50 min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40 min