Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 gramů olivového oleje
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty, domácí - 1 špetka sušeného mletého česneku
- 1 čajová lžička oregana, sušeného (opcjonalnie)
-
100
gramů salámu chorizo, na plátky (1 cm)
lub 100 gramů kostiček slaniny - 80 gramů plátků žampiónů, sterilovaných (okapaných)
-
300
gramů rajčatové omáčky
lub 300 gramů rajčatové passaty - 600 gramů vody
- 300 gramů těstovin, typu penne rigate, nebo podobných krátkých těstovin
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 303.3 kJ / 1270.3 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50 分钟
Milánské rizoto
30min
Rychlá kolínka s rajčatovou omáčkou
15min
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12 godz. 30 min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 分钟
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Rizoto trikolora
1u. 25min
Anglické kedgeree
45 Min
Kuřecí kari salát
30min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1小时 20 分钟
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45 Min
Mexické krůtí chilli
40 分钟