
Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Blumenkohl in Röschen300 g
-
Möhren in Stücken100 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Wasser500 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Milch300 g
-
Mehl20 g
-
Wiener Würstchen Minis (Abtropfgew. 190 g), abgetropft1 Glas
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Muskat2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
234 kcal /
980 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy