Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů nakládaných okurek, neboli kvašáků nebo rychlokvašek
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužek stroužky česneku
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 2 kostky zeleninového bujónu, domácí - 1 čajová lžička soli
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 250 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Białko
- 3.33 g
- Węglowodany
- 14.25 g
- Tłuszcz
- 15.83 g
- Błonnik
- 1.56 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žampiónová krémová polévka
20min
Fazolková polévka
35 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Kedlubnová polévka
35 min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Žampiónová krémová polévka
20min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Špenátová polévka se smetanou
40 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min