Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 500 克 豬絞肉
- 1 顆 蛋
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 20 克 蓮藕粉
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 412 kJ / 98 kcal
- Białko
- 13.361 g
- Węglowodany
- 3.741 g
- Tłuszcz
- 3.169 g
- Błonnik
- 0.208 g