Urządzenia i Akcesoria
Piadina uit Emilia Romagna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porties
Składniki
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Białko
24.5 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Pekingeend
45 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Minipizza’s
1 Std. 20 Min