Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 250 g melk
- 100 g reuzel
- 500 g meel
- 2 tl instantgist in poeder
- 10 g zout (2 afgestreken theelepels)
Vulling
- 250 g Squacquerone kaas
- 100 g rucola
- 1 snuifje zout
- 150 g parmaham, in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Russische salade
Brak ocen
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Cashew cheddarkaas
Brak ocen
Italiaanse brunch
1h 30min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10 min
Spookachtige pizza
Brak ocen
Pierogi met vlees
1h
Citroenkoekjes
Brak ocen
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20 min