Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 250 g melk
- 100 g reuzel
- 500 g meel
- 2 tl instantgist in poeder
- 10 g zout (2 afgestreken theelepels)
Vulling
- 250 g Squacquerone kaas
- 100 g rucola
- 1 snuifje zout
- 150 g parmaham, in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Cashew cheddarkaas
Brak ocen
Chocolade babka
3h
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Profiteroles
2h
Glühwein
15min
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen