Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizzadeeg
- extra vergine olijfolie
- 220 g water, op kamertemperatuur
-
1
tl suiker
lub 1 tl moutpoeder -
20
g verse gist, verkruimeld
lub 2 tl gedroogde gist (8 g) - 400 g broodbloem
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
Beleg van de Margherita
- 200 g mozzarella, in stukken
- 250 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 - 3 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
- 10 - 15 verse basilicumbladeren, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40 min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen
Worstmummies
Brak ocen
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
BBQ-saus
20min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min