Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 gramů vody
- 500 gramů chobotnice, na kousky
- 120 gramů bílé cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů vypeckovaných zelených oliv
- 400 gramů rajčat, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 2 balíčky sépiového inkoustu
- 2 bobkové listy
- 250 gramů bílé krátkozrnné rýže, propláchnuté
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 416 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2h 40min
Čočka s krevetami
20min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min
Penne se slávkami
1h 5 min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1h 5 min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min