Urządzenia i Akcesoria
Černé rizoto s chobotnicí
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porcí
Składniki
-
1400 gramů vody
-
500 gramů chobotnice na kousky
-
120 gramů bílé cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů vypeckovaných zelených oliv
-
400 gramů rajčat napůl
-
60 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
2 balíčky sépiového inkoustu
-
2 bobkové listy
-
250 gramů bílé krátkozrnné rýže propláchnuté
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
29 g
Kalorie
1746 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rýže
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1 godz.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Rýže tří chutí
40 min
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Salát s chřestem a jahodami
1 godz. 35 min
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 godz.
Jehněčí klobása
3 godz. 30 min