Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů červených ředkviček, napůl
- 30 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 60 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
- 30 gramů majonézy
- 5 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 395.6 kJ / 94.5 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40min
Toskánské crostini
30min
Sýrový dort s bylinkami
2u. 20min
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4h
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Žampiony v octu
Keine Bewertungen
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Vydatný bramborový salát
2h
Křenová pomazánka
7 Min
Cuketová polévka se žampióny
30min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Třešňový džem
35min