Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 70 gramů sezamového oleje
- 60 gramů hnědého cukru
- 45 gramů sójové omáčky
- 60 gramů balzamikového octa
- 100 gramů jarní cibulky, na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
- 2 badyány
- 500 gramů vepřových žeber, nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
- 600 gramů vody
- 200 gramů basmati rýže
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 20 gramů sezamových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 0.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4h 30min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 Std. 20 Min
Hovězí Stroganoff
35p
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 Std. 5 Min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40p
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13h
Krůtí závitky
1hod. 45min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 godz. 25 min
Žebírka s kávovou omáčkou
40p
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45p