三絲瑤柱羹

三絲瑤柱羹

4.5 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 蝦米
    50 克
  • 米酒
    50 克
  • 10 克
  • 乾香菇 浸泡至軟,切片
    30 克
  • 豬里肌肉 切絲
    200 克
  • 800 克
  • 醬油
    40 克
  • 蠔油
    10 克
  • 熟竹筍 切絲
    300 克
  • 乾干貝 浸泡至軟,剝絲備用
    50 克
  • 大白菜 去根部,切絲
    300 克
  • 烏醋
    50 克
  • 寒天脆藻 (天使脆藻),切大段
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 142 kcal / 594 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...