
Urządzenia i Akcesoria
三絲瑤柱羹
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
蝦米50 克
-
米酒50 克
-
油10 克
-
乾香菇 浸泡至軟,切片30 克
-
豬里肌肉 切絲200 克
-
水800 克
-
醬油40 克
-
蠔油10 克
-
熟竹筍 切絲300 克
-
乾干貝 浸泡至軟,剝絲備用50 克
-
大白菜 去根部,切絲300 克
-
烏醋50 克
-
寒天脆藻 (天使脆藻),切大段150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
142 kcal /
594 kJ
Białko
17.5 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

閤家團圓年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan