
Urządzenia i Akcesoria
高麗菜封肉
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 人份
Składniki
-
水 (含料理和蒸煮用水)700 克
-
藜麥 (白、紅皆可)100 克
-
乾香菇 浸泡至軟10 克
-
新鮮荸薺 去皮80 克
-
紅蘿蔔 切塊120 克
-
豬絞肉300 克
-
醬油 可多播一些調味用25 克
-
蠔油25 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
高麗菜 取大片葉,以滾水川燙至軟18 片
-
香油 少許,調味用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
205 kcal /
860 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

閤家團圓年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan