Urządzenia i Akcesoria
Atole champurrado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porciones
Składniki
-
220 g de chocolate oaxaqueño en trozos
-
40 g de azúcar
-
15 g de cocoa en polvo
-
1 rama de canela
-
1500 g de leche
-
300 g de masa de maíz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
12 g
Kalorie
1810 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DÍA DE MUERTOS
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Atole de guayaba
40 min
Atole de canela
35 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Mixiotes de carnero
13 godz. 30 min
Champurrado
25 min
Atole de Nutella
15 min
Atole de Piña
25 min
Atole de chocolate
20 min
Atole de fresa
25 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Atole de amaranto
20 min