Urządzenia i Akcesoria
Queso fresco
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
290 g
Składniki
-
full cream milk2000 g
-
rennet tablet½
-
citric acid1 tsp
-
filtered water4 tbsp
-
non-iodised salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 290 g
Sód
1847.9 mg
Białko
68.5 g
Kalorie
5718.1 kJ /
1231.9 kcal
Tłuszcz
68.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
43.8 g
Węglowodany
121.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastrami
22 godz. 30 min
Mini rum baba bundts
2 godz.
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5 godz.
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Classic Zabaglione
15 min
Croquembouche
3 godz. 30 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 godz. 20 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min