Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca senza uova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porzioni
Składniki
-
250 g di semolino di grano duro
-
150 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 pizzico di sale
-
150 g di acqua
-
20 g di olio di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
11 g
Kalorie
1701 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta choux
2 Std.
Pucce
7 Std.
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pasta fresca (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min
Ravioli lucani
1 Std.
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min