Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca senza uova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porzioni
Składniki
-
250 g di semolino di grano duro
-
150 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 pizzico di sale
-
150 g di acqua
-
20 g di olio di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
11 g
Kalorie
1701 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 godz. 50 min
Cavatelli
1 godz. 30 min
Ravioli ai carciofi
1 godz. 30 min
Farfalle all'uovo
1 godz.
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Crocchette di patate
1 godz. 10 min
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 godz. 50 min
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 godz. 40 min