Urządzenia i Akcesoria
Mousse de chocolate branco e morango para 8
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 doses
Składniki
-
natas c/ 35% de gordura500 g
-
açúcar40 g
-
chocolate branco partido em pedaços250 g
-
casca de limão3 - 4 tiras de
-
água morna50 g
-
gelatina em pó (10 g)1 saqueta de
-
morangos lavados, mais q.b. p/ guarnecer500 g
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
55.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1792.5 kJ /
428.4 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crianças
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sobremesa de gelatina
7 godz.
Croissants no forno com frutos silvestres
40 min
Baba au rum
Brak ocen
Doce de morangos e chocolate - TM5
20 min
Mousse de chocolate branco e morango para 2
2 godz. 20 min
Farófias de morango com creme de hortelã
25 min
Mousse de chocolate branco e morangos
2 godz. 10 min
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45 min
Mousse de chocolate com natas
4 godz.
Mousse com ananás e hortelã
4 godz.
Serradura de chocolate
3 godz. 20 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min