Urządzenia i Akcesoria
Baguete
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
30 fatias
Składniki
-
água330 g
-
1 c. chá de fermento biológico seco, (4 g)fermento biológico fresco esfarelado10 g
-
óleo para untar
-
farinha de trigo mais q.b. para polvilhar500 g
-
sal1 ½ c. chá de
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 fatia
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuscuz de camarão
Brak ocen
Quentão simples
Brak ocen
Ricota
1 godz. 45 min
Manteiga de coco
Brak ocen
Broa de milho
2 godz. 20 min
Massa de pão
1 godz.
Cheesecake (assado)
7 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55 min
Caldo de galinha
45 min
Massa fresca
1 godz.
Suco de frutas
10 min