Espaguete à carbonara

Espaguete à carbonara

4.5 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porções

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    60 g
  • queijo pecorino (opcjonalnie)
    30 g
  • chalota (30 g)
    1
  • cubos de bacon
    150 g
  • azeite de oliva extra virgem
    20 g
  • água
    1200 g
  • sal
    ¾ c. chá de
  • espaguete
    350 g
  • ovos
    3
  • gema de ovo
    1
  • pimenta do reino preta em pó
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 604 kcal / 2528 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...