Urządzenia i Akcesoria
Espaguete à carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porções
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços60 g
-
queijo pecorino (opcjonalnie)30 g
-
chalota (30 g)1
-
cubos de bacon150 g
-
azeite de oliva extra virgem20 g
-
água1200 g
-
sal¾ c. chá de
-
espaguete350 g
-
ovos3
-
gema de ovo1
-
pimenta do reino preta em pó1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Estrogonofe de carne com batatas
1 godz. 20 min
Empadão de carne
1 godz. 20 min
Arroz de marisco
45 min
Canja de galinha
55 min
Caldo verde
40 min
Purê de batata
50 min
Arroz de tomate
30 min
Almôndegas com molho de tomate
40 min
Macarrão com molho de tomate e chouriço
25 min
Lasanha bolonhesa
2 godz. 30 min
Macarrão cozido
20 min
Massa de pizza
1 godz.