
Urządzenia i Akcesoria
Bolo de chocolate com cobertura de mousse de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 fatias
Składniki
-
óleo de girassol para untar10 g
-
manteiga sem sal em temperatura ambiente140 g
-
açúcar demerara100 g
-
ovos3
-
água70 g
-
farinha de trigo100 g
-
chocolate em pó50 g
-
essência de baunilha1 c. chá de
-
ovos separar gemas e claras4
-
sal1 pitada
-
chocolate meio amargo em pedaços120 g
Wartości odżywcze na 10 fatias
Kalorie
2993 kcal /
12510 kJ
Białko
58 g
Tłuszcz
186 g
Węglowodany
295 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
97 g
Sód
1778 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bolos
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy