Urządzenia i Akcesoria
Petersilienpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehen3
-
Walnusshälften80 g
-
Petersilie ohne Stiele2 Bund
-
Salz¼ - ½ TL
-
Olivenöl150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
2347 kJ /
560 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kräuter-Küche
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Petersil-Walnuss-Pesto
35 min
Tomaten-Pesto
10 min
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10 min
Fenchelpesto
10 min
Petersilie-Chili-Pesto
10 min
Walnuss-Pesto
10 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Pesto mit Basilikum
5 min
Pesto mit Rucola und Chili
5 min
Rucolapesto
10 min