Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenkerne75 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Meerrettich aus dem Glas30 g
-
Balsamico, hell10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zitronensaft5 g
-
Saure Sahne50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
717 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Roter Frischkäse
5 min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30 min
Brokkoli-Kräuter-Aufstrich mit Eiweißgeröstel
45 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Grünkohlaufstrich
30 min
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1 godz. 30 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 min
Möhren-Kichererbsen-Aufstrich
15 min
Rote-Bete-Hummus
50 min