Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g Sonnenblumenkerne
- 300 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 30 g Meerrettich aus dem Glas
- 10 g Balsamico, hell
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Zitronensaft
- 50 g Saure Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 717 kJ / 171 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grüner Kräuteraufstrich
25 min
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1 godz. 30 min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Rote-Linsen-Aufstrich
35 min
Kürbisdip
1 Std.
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 Std.
Hot ginger spread
25 min
Radieschengrün-Pesto
5 Min
Möhrenaufstrich
25 min
Rote-Bete-Hummus
50 Min
Kurkuma-Möhren-Dip
5 Min