Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g Sonnenblumenkerne
- 300 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 30 g Meerrettich aus dem Glas
- 10 g Balsamico, hell
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Zitronensaft
- 50 g Saure Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 717 kJ / 171 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1h 30min
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30min
Zucchinicreme
1h
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauch-Hummus
15min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min
Rote-Bete-Hummus
50min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15min