Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di zucchero
- 1 pezzettino di stecca di cannella
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di latte, preferibilmente fresco
- 60 g di Cointreau
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2037 kJ / 487 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 29.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolata calda al caffè
15 Min
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Brak ocen
Salsa Choron
20 Min
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min
Cioccolata chai
25min
Granita al té verde
10u. 20min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2 Std. 30 Min
Succo detox antiossidante
10min
Cioccolata calda all'anice stellato
20 Min
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min
Cioccolata calda alla vaniglia
15 Min