Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de mantequilla, en trocitos, a temperatura ambiente
- 400 g de azúcar
- 3 huevos
- 350 g de leche
- 370 g de harina
- 1 cda de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- 6 colorantes en gel, (morado, azúl, verde, amarillo, naranja y rojo)
Cobertura
- 200 g de azúcar
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Wartości odżywcze
- na 10 porciones
- Kalorie
- 38204.3 kJ / 9131.1 kcal
- Białko
- 91.1 g
- Węglowodany
- 932.7 g
- Tłuszcz
- 577.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 355.6 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 2276 mg
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1u.
Galletas glaseadas
1h 30min
Cupcakes de plátano
40min
Conchas Gourmet
3h 15min
Mantenconchas
3h 15min
Galletas con chispas de chocolate
1u.
Betún de chocolate
10min
Betún de mantequilla básico
10min
Galletas de mantequilla
50min
Galletas con chispas de chocolate
40min
Donas de chocolate
50min
Pastel party-pops
2u. 10min