Ravioli tartufo

Ravioli tartufo

5.0 4 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

Pasta fresca
  • 400 g de harina (y algo más para espolvorear)
  • 4 huevos
  • 20 g de aceite de oliva
Relleno y raviolis
  • 30 g de trufa negra fresca
  • 20 g de queso parmesano rallado
  • 250 g de requesón
  • 20 g de mantequilla
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
Cocción de pasta rellena y salsa
  • 20 g de mantequilla
  • 15 g de aceite de oliva
  • 15 g de harina
  • 50 g de agua
  • 200 g de nata
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 30 g de queso parmesano rallado
  • 20 g de trufa negra fresca

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 640 kcal / 2681 kJ
Białko 20.4 g
Tłuszcz 34.9 g
Węglowodany 61.6 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 17.8 g
Sód 213.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...