Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca
- 400 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 4 huevos
- 20 g de aceite de oliva
Relleno y raviolis
- 30 g de trufa negra fresca
- 20 g de queso parmesano rallado
- 250 g de requesón
- 20 g de mantequilla
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Cocción de pasta rellena y salsa
- 20 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 15 g de harina
- 50 g de agua
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- 20 g de trufa negra fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2681 kJ / 640 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 61.6 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.8 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 213.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galets a la borgoñona
30 min
Yogur de leche de oveja TM6
Pas d’évaluation
Vieiras con dos salsas
45 min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20min
Pappardelle con bogavante
1 godz.
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1 godz. 15 min
Pappardelle con langostinos
30 min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo
50min
Scones de nata
25min
Alitas de pollo picantes con miel
1h 10min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min