Escondidinho de carne seca

Escondidinho de carne seca

4.8 17 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
6 doses

Składniki

Recheio
  • carne seca cortada em tiras médias
    1000 g
  • coentros
    20 g
  • água mais q.b. p/ demolhar
    1000 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • dentes de alho
    2
  • óleo mais q.b. p/ untar
    30 g
  • tomate em pedaços
    300 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • cominhos em pó
    ½ c. chá de
  • sal (opcjonalnie)
    1 pitada de
Puré de mandioca
  • queijo mozarela
    50 g
  • mandioca cortada em pedaços
    800 g
  • água
    1000 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • manteiga
    30 g
  • leite
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 36 g
Kalorie 3532 kJ / 845 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...