Tapioca com recheio de frango e requeijão cremoso

Tapioca com recheio de frango e requeijão cremoso

5.0 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
10 unidades

Składniki

  • cebola
    100 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    30 g
  • tomate maduro
    100 g
  • salsinha fresca apenas as folhas
    2 ramos de
  • peito de frango, sem pele, sem osso cortado em tiras (6 cm x 3 cm)
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta do reino em pó
    1 pitada de
  • milho verde
    100 g
  • goma de tapioca (equiv. um pacote)
    500 g
  • requeijão (equiv. um copinho)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 304 kcal / 1271 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 66 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...