Salmon and Vegetables
TM6 TM5

Salmon and Vegetables

3.1 ( 9 ocen )

Składniki

  • 1 oz yellow onion
  • 1 sprig fresh parsley
  • 3 ½ oz carrots cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz butternut squash peeled and cut into pieces (1 in.)
  • 5 ½ oz fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz olive oil
  • 4 ½ oz water
  • 2 ½ oz frozen green peas

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
296 kcal / 1239 kJ
Białko
18.3 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
13.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy