Wersje kompatybilne
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 láminas de grenetina (10 g)
- 100 g de azúcar
- 100 g de leche entera
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
- 20 g de cocoa en polvo
Salsa de toffee al café
- 100 g de azúcar morena
- 10 g de café en grano
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2348 kJ / 562 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mazapán de almendras y cocoa
30min
Rollo de chocolate
2hod. 15min
Mousse de chocolate blanco y fresas
2u. 10min
Cheesecake de mora azul
5 Std.
Natilla de café
40min
Herraduras de mazapán
1h
Bombón helado de chocolate
5 Std.
Marquesa de chocolate
2 godz. 40 min
Brigadeiros
2h
Delicia de helado
10h
Pay de nuez con chocolate
1hod. 10min
Cheesecake de frutos rojos
2h 30 min