Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café

Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café

4.4 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
8 porciones

Składniki

  • 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 3 láminas de grenetina (10 g)
  • 100 g de azúcar
  • 100 g de leche entera
  • 3 yemas de huevo
  • 1 cucharadita de azúcar de vainilla
  • 100 g de chocolate con leche en trozos
  • 20 g de cocoa en polvo
Salsa de toffee al café
  • 100 g de azúcar morena
  • 10 g de café en grano
  • 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 60 g de mantequilla

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 5 g
Kalorie 2348 kJ / 562 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 11 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...