Urządzenia i Akcesoria
Strammer-Max-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Roggenmischbrot in Würfeln (2 cm)500 g
-
Olivenöl50 g
-
Wasser500 g
-
Eier6
-
gekochter Schinken in Streifen (1 x 4 cm)200 g
-
Silberzwiebeln50 g
-
Cornichons150 g
-
Sahne-Meerrettich70 g
-
Mayonnaise50 g
-
Gurkenwasser70 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen½ Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
2049 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 Min
Ananas-Lauch-Schichtsalat
8 Std. 30 Min
Deftiger Westernsalat
1 Std.
Tomaten-Schinken-Schichtsalat
35 Min
Weißwurstsalat
30 Min
Käse-Kasseler-Salat
20 Min
Bratwurstsalat
20 Min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Schichtsalat mit Gyroshähnchen
1 Std.
Trauben-Käse-Salat
15 Min
All-In-Salat
10 Min
Überbackenes Brot - blitzschnell fertig
15 Min