Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 水
- 50 克 米, 洗净沥干
- 80 克 青菜, 切块
- 80 克 新鲜金枪鱼, 去皮去骨去鱼刺,切块
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1206 kJ / 288 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.6 g