Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
个 鸡骨架, 切大块(约400克)
lub 400 克 去骨去皮鸡肉, 切大块 - 150 克 洋葱, 切小块
- 150 克 胡萝卜, 切小块
- 10 克 姜, 切片
- 3 支 葱, 打结
- 800 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Białko
- 40.3 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Błonnik
- 3.5 g