![Vegetable Stock Paste Vegetable Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9759D9F-27EE-48D7-BB1D-EEA3E01B8B34/Derivates/D6994D23-79C3-4C0A-9264-ABA2376B92DE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1¼ in.) (opcjonalnie)
- 7 oz celery stalks, cut into pieces
- 9 oz carrots, cut into pieces
- 3 ½ oz onions, halved
- 3 ½ oz tomatoes, cut into pieces
- 5 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz fresh mushrooms
- 1 dried bay leaf (opcjonalnie)
- 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 sprigs fresh parsley
- 4 ½ oz coarse salt
-
1
oz dry white wine
lub 1 oz water - 1 tbsp olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 323.7 kJ / 77.4 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 8304.1 mg
Alternatywne przepisy
Coleslaw
10min
Apple Sauce
20min
Basil Pesto
10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Vegetable Stock Base
40min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Creamy Tomato Soup
30 min
Berry Dream
10min