Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (1¼ in.)2 oz
-
celery stalks cut into pieces7 oz
-
carrots cut into pieces9 oz
-
onions halved3 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces3 ½ oz
-
zucchini cut into pieces5 ½ oz
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms2 oz
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt4 ½ oz
-
dry white wine1 oz
-
olive oil1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
77.4 kcal /
323.7 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
8304.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Apple Sauce
20 min
Chicken Stock Paste
45 min
Pizza Dough
1 godz.
Vegetable Soup
35 min
Vegetable Stock Base
40 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Spanish Rice
30 min
Berry Dream
10 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min