Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (1¼ in.)2 oz
-
celery stalks cut into pieces7 oz
-
carrots cut into pieces9 oz
-
onions halved3 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces3 ½ oz
-
zucchini cut into pieces5 ½ oz
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms2 oz
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt4 ½ oz
-
1 oz waterdry white wine1 oz
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
8304.1 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
323.7 kJ /
77.4 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minestrone
45 min
Berry Dream
10 min
Apple Sauce
20 min
Chicken Stock Paste
45 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Stock Base
40 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Mushroom Risotto
30 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min