Hogaza de trigo y centeno con masa madre
TM6 TM5 TM31

Hogaza de trigo y centeno con masa madre

4.1 (21 ocen)

Składniki

Masa madre

  • 60 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza

Masa principal

  • 200 g de agua
  • 1 cucharadita de miel
  • 200 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 100 g de harina integral de centeno
  • 1 cucharadita de aceite

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
456 kJ / 109 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
21.8 g
Tłuszcz
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
1.4 g
Sód
339.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy