Hogaza de trigo y centeno con masa madre

Hogaza de trigo y centeno con masa madre

4.0 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz.
14 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • de agua
    60 g
  • de pie de masa de trigo
    15 g
  • de harina de fuerza
    100 g
Masa principal
  • de agua
    200 g
  • de miel
    1 cucharadita
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de sal (10 g)
    2 cucharaditas
  • de harina integral de centeno
    100 g
  • de aceite
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 109 kcal / 456 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 339.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...