Hogaza de trigo y centeno con masa madre

Hogaza de trigo y centeno con masa madre

4.0 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz.
14 rebanadas

Składniki

Masa madre
  • 60 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 200 g de agua
  • 1 cucharadita de miel
  • 200 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 100 g de harina integral de centeno
  • 1 cucharadita de aceite

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 339.2 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 456 kJ / 109 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...